maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

10. kesäkuuta 2013

loma loma loma! ja kauas pois


Essi teki ne taas! Ihanat ripset. Kesällä ei meikata

Laskin töiden jälkee vaa päiviä että pääsen hyppäämää siihe kolisevaa ja tärisevää kiskobussii, joka vie miut pois Savonlinnasta. Ja sehän vei! Imatralle ei ollu pitkä matka mutta se riitti. Pääsin juhlimaan kaverin täysi-ikäisyyttä, isoveljen valmistujaisia sekä muutamia kavereiden ylppäreitä ja valmistujaisia. Imatralta matka jatkui maanantaina (ripsihankitojen jälkeen) Helsinkiin amk-pääsykokeisiin ja serkun luo. Hain jalkaterapian koulutusohjelmaan. Kokeiden kirjoitustehtävä meni ihan nappiin, haastattelun jälkeen teki mieli lyödä päätä seinään.

Imatralla oli kiva pyörähtää pitkästä aikaa. Näin joitain kavereita, kenen kanssa ei oo tullu hetkeen pyörittyä. Mietin myös, että jos pääsykokeiden tulos pakottaa keksimään B-suunnitelman, muutan Imatralle puoleks vuodeks harjotteluun tai töihin ja yritän uudestaan.
Palasin lähes viikon reissulta pyörähtämään savonlinnaan, jossa ootti ahdistuksen lisäks kämpässä vallitseva katastrofi. Oven eessä vino pino (läjä) sanomalehtiä, ilmaisjakelut, mainokset ja laskut. Haisevat vanhan kerrostalon viemärit ja kuivat putket, kuihtunut kukka ikkunanlaudalla ja akuutista hoidosta kärsivistä viherkasveista, mainitsematta yli pursuavasta pyykkikorista.. Noh, pääsimpä edes hetkeks harmaasta arjesta karkuun!

Seuraavana päivänä kävin pitkästä aikaa salilla ja yllätyin miten helposti jaksoin pumpissa vanhoilla painoilla. Vissiin tehny hyvää viikko leväten ja syöden.. Perjantaina sain kutsun tehotiimi 2013 kilpailuihin kesämaahan. Oli hauskaa! Illalla näin Annaa, ja yllättäen Imatran pojat tuli Savonlinna-reissulle. Kuskailin poikia aamuviiteen asti. Lauantaina herättyä päätettiin lähteä Imatralle, ja sieltä mökille Pohja-Lankilaan. Melkosta extemporehenkeä, mikä tuli oikeeseen aikaan! Rentoa kalastusta, saunomista ja rentoutumista. Sunnuntaina pääsin simpeleen ja parikkalan kautta Savonlinnaan. Oli kiva taas nähdä ystäviä! Vietettiin rento leffailta porukalla. Huomenna alotan työt Kesämaassa! Siellä minua näkee ilosena pyörimässä. :-)

dress up
viralline Mikkola-sisaruskuva
juhlakalu Joonas, itse minä ja vanhin meistä jesse!

Nice sky! Ilta-aurinko

less fake. no makeup! Luonnollinen mie

swägii helsingis... serkku!

kaupoil ihmettelee! Pakko ostaa farkkuliivi
Warehouse
Joutsen Herttoniemen rannassa!
tehotiimi 2013 kilpailut kesämaassa! Myö työvaatteissamme alkulämmittelyssä

voittoo ei tullu mut hyvä fiilis! Team Kesämaa
nauratti!

Perus ilta-ajelut... Kerisalossa?! Imatran pojat tuli savoo ja pakottivat miut kuskiks. Täällä myö klo 4 aamulla
mögille! Väsyttää nii pirusti
mökillä! Pohja-Lankilassa

tere parikkalast! välietappi mökin ja savonlinnan välillä. (samu)
Loma takana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti