maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

5. elokuuta 2013

time to start a new week

Noniin se on taas maanantai ja aika kertoa parista menneestä päivästä!
Omituiset unet tuntuu vaan jatkuvan, tai sitten kiinnitän niihin vaan enemmän huomiota. Mutta painajaiset on ainakin loppuneet! Voisin melkein väittää syyks, että on ollut oikeestaan muutamia kivoja päiviä takana! 

Torstaina käväsin Puumalan siltakemmakoissa, ensimmäistä kertaa ja kuunneltiin ulkopuolella Cheekiä muutaman kaverin kanssa. Oli sateinen päivä, joten olin vapaalla. Päivällä olin käynyt vain salilla ja kaupungilla Iinan kanssa. Löysin kirppikseltä kivan mustan nahkatakin 15 eurolla! Ei ollut tarkoitus edes lähteä ostamaan mitään sieltä..mutta ihan kiva näin!
vettä sataa, ni haetaa piristys sitte vaatteista!
Perjantaina käytiin Inkan ja Nooran kanssa (kesämaan tytöt) terasilla, ja valmistauduttiin tulevaan 11 tuntiseen työpäivään. Puruvesipop olis ollut kerimäellä, mutta ei jaksettu mennä.

miten aina onnistutaa tässä... Taas samannäkösinä liikenteessä!
Lauantaina meillä oli STPS:n, eli paikallisen futisseuran, lopettajaiset, ja saimme kesämaahan Mikael Gabrielin esiintymään. Päivä oli pitkä ja rankka, mutta ihan palkitseva. Sain nähdä kahden ihan älyttömän taitavan futispojan shown vierestä, ja ihan työajalla! Ja pääsin poseeraamaan MG:n kanssa yhteiskuvaan...jee!
Rankat duunit vaatii rankat huvit, ja tuumasta toiseen vaihdoin frezza-paidan ja kesishuivin valkoiseen toppiin ja koruihin. Lähin näyttämään Tarulle savonlinnan yötä, ja näin paljon tuttuja, kuin uusia tuttavuuksia!


Siinä missä Tarulla on ensimmäinen kerta colossa, miulla on viimeinen! Keskimmäisellä hepulla taitaa olla kantapaikka..
 Sunnuntaina oltiin sovittu Tarun kanssa piknikkiä ja auringonottoa. Neiti onnistui kastamaan iPhonensa baarin vessassa, joten soittamisesta ei ollut aamulla mitään hyötyä. Miulla oli vapaapäivä, joten lähin yksin törninpyörään ruskettumaan! Puoltoista tuntia jaksoin oottaa, kunnes keräsin kamppeeni ja aloin astella pyörälle. Matkani loppui yhtä lyhyesti kuin alkoi, sillä Miika ja Miksu tuli vastaan. Jäin poikien kanssa vielä hetkeks pallottelemaan ja oottelemaan Tarun heräämistä. Kohtapa löysin itseni Kyrkältä biitsinpeluuhommista ja oli mahtavat pelit! Saatiin 3vs3 pelit ja taitoa löytyi joka pelaajalta. Entisenä harrastajana tunsin itseni ihan surkeeksi kentällä... Mutta kyllä se iskulyönti vielä taitaa!:) Sain olla ylpeä itestäni, kun miettii vähäisiä yöunia, krapulaa ja 4 vuoden taukoa pelaamisesta (mitä nyt joskus silloin tällöin saanu porukan kanssa pelin pystyyn kerran pari kesässä..)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti