maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

3. huhtikuuta 2014

Pako arjesta


Mitäs oon tässä muutaman viikon aikana tehny... Ainiin, käyny Savonlinnassa yllättämässä parhaan kaverin (ja saanut sillä aikaan melkeen sydänkohtauksen), innostunut terveysliikunnasta, paiskinut töitä, kävellyt paljon ja päässyt läpi vihdoin ja viimein anatomian tentistä. 

Olen hakenut sisustusarkkitehtikouluun (hetkinen..?), treenannut kovaa, etsinyt kesätöitä ja ollut levoton koulussa. En ole käynyt paljoa juhlimassa, enkä ole liiemmin herkutellut, paitsi mitä nyt palkinnut itseni frozen yoghurtilla 2 tunnin lenkin päätteeksi. Aurinko on näyttäytynyt välillä kunnolla, mutta celsiukset eivät oo liiemmin yli 10 asteen kipuillu. Kyllä se kesä sieltä vielä tulee. 

Nyt kirjotan matkalla lappeenrantaan veljeni luo jossa pääsen myös näkemään kavereita pitkän viikonlopun aikana. Tänään on ollut kyllä aikamoinen päivä, joten käytän nyt luppoaikani ja ylimääräisen energian viikkopäivittelyyn. En olisi aamulla uskonut, että tulen lentämään luennolta levottomuuden takia (vielä ammattikorkeakoulussa), mutta niin kävi koko meidän viisikolle... Opettajalle tais riittää että oltiin turhan innoissamme tulevasta viikonlopusta. Voi vitsi miten kivaa päästä lappeenrantaan ja imatralle !! Huomenna menen pelaamaan sulista ja salille, pakko tykätä.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti