maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

1. marraskuuta 2012

Helsinki

Sisko tuli vastaa Pasilan asemalla. Olipa kiva päästä vähä tuulettumaa Savonlinnan pölyistä... Heti leffa karkkipussien kera makuunista ja rentoutumaa.
Seuraavana päivänä Vaari oli kattanu pöyän Leppävaarassa, niimpä mentii syömää porukalla (serkut, täti ja setä) karjalanpaistia! Täyellä mahalla oli hyvä sitte palata siskon luo, jossa äkkiä valmistauduin illanviettoon. Vantaan kautta stadikalle. Tällä baarireissulla rahaa palo enemmä ku yleensä, vaikka ei ees menty loppujenlopuks mihinkää yökerhoon! Syyks voin sanoo et tuli pieniä erimielisyyksiä ja mutkia matkaan. Sitä se on aina kun lähtee isommalla porukalla, missä kaikilla on omat tahtonsa. :D Näin sentään kallion pubikat!
Säästyin onneks phaemmilta oloilta sunnuntaina, vaikka vähän meinas olla väsyny meininki. Meiän kolmanneks vanhin sisko (myös kolmanneks nuorin!) lahjotti meille liput kirja-, musiikki-, viini- ja ruokamessuille messukeskukseen ja käytii napostelemassa maistiaisia. Sehä passas meille hyvi ku oltii muuteki iha peeaa. Kerkesin pyörähtää stockalla kaupoilla ennen kuutta, mutta ei juuri muuten tehty mitään.. Paitsi ei saa unohtaa, että käytii kattoo uusin bond! Se oli huikee. Ihan mahtava. Suosittelen;)
Maanantaina lähettiin kaupoille ja metsästin unelmieni takkia monenmonta tuntia. Luulin etten tuu ikinä löytämää oikeeta kokoo, ilmeisesti lokakuun loppu on tosi huonoo aikaa lähtee ettii mitää talvitakkeja kaupoista! Olin menettäny toivoni, ni tuhlasin rahat stadiumista löydettyyn urheilutakkiin. Sain sentään jotain, mikä piti ostoslistalta hankkia! Ja tottakai viimesenä citycenterissä vero modassa on miun kokoo siinä unelmatakissani ja laskettuani pikaisesti kaikki rahat, tajusin et voin vielä ostaa sen, mutta sitte on pakko lähtee aikasemmin savonlinnaan!
Tiistaina palasin Savonlinnan juhlimaan halloweenia opiskelijailtaan viimesillä senteilläni.
 
kokeilin vilan takkia, muuten ihana, mutta liian pussi miun päällä

Vero modasta löyty takki, kengät spirit storen (warehousista)

Annin kanssa halloween tunnelmissa (mutru)

tiistai-keskiviikko välisenä yönä 5 aikaa pääsin kämpille

put on make up and make the night up

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti