maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

18. helmikuuta 2013

mennyt viikko

Hey Mar

muille voit olla muru, mulle oot se koko pulla !

J !
mmou

 :<

I !
Porukassa on aina se yks joka laittaa kaikkien tyttöjen hiukset
Jultzi ja inkan sormet..!
Iina hiustenlaittovuorossa

innostuin vissii inkan ipadista !

blondit lähti pikkumustissa ja koroissa, punaviini, kiharrettu tukka ja valkoset pikkulaukut. Mitennii samaa näköä?
Viikonloppuna, lauantaina 8.2. lähettiin tyttöporukalla. Meistä baariin lähti muut paitsi kaksi, mutta oltiin porukalla miun luona. Oli kivaa pitkästä aikaa, tyttöjen kanssa vois viettää enemmän aikaa yhessä. Ongelmana on vaa se, et kaikil on erilainen elämänvaihe; osa koulussa, osa työssä ja osa seurustelee. Ei voi sanoa että seurustelu niinkään ois ongelma, mutta siinä on omat juttunsa.

Seuraavalla viikolla töissä oli lattiaremppa, jonka takia en ollut töissä viikkoon. Kelpas miulle! Varasin kirpparipöydän, kävin ihmettelemässä penkkariautoja ja lyseon lukion abishowta, siivosin kunnolla kotona ja ystävänpäivänä lähdin käymään Joensuussa veljen luona.
Tiistaina käytiin syömässä työporukan kanssa Pietari Kylliäisessä, vietettiin firman pikkujouluja. Suunnattiin herkullisen ruuan (ja muutaman juoman) jälkeen Annin ja Veeran kanssa jatkamaan iltaa amkin ja yliopistolaisten sekaan coloon liikennevalobileisiin.

Joensuussa käytiin pelaamassa jääkiekkoa areenan vieressä, oli hauskaa! Hiki tuli, mut ruoka paino vähän turhan raskaasti mahassa.. Joonas totes että olin alottelijaks aika taitava ^_^ onnistuin tekemään ensiyrityksellä tempun, jonka opetteluun hänellä kului muutama vuosi aikaa... Alottelijan tuuria ! Aamulla Maisakoira herätti märällä pusulla
"se on miun sänky, alas!"

ehkä hellyyttävin herätys ikinä



lempiväriyhdistelmäni on ruskee-musta-valkoinen! Laukku 14,95€, NewYorker

tyypillinen ruokkis hesellä! Tomaattivuohenjuustokeitto krutongeilla, sipulirenkaat, kahvikaakao ja banaani vielä töiden jälkeen. Tauko on lyhyt, ja niitä on vain se yksi pitkänki päivän aikana, joten tyypillisenä työpäivänä tulee syötyä noin 2-3 kertaa jotain, ja annosten tulisi olla mahd monipuolisia, että jaksaa, mutta kuitenkin helposti sulavia, jotta ei tuu vatsanpuruja ku pitää olla heti skarppina kassan takana!

Perjantaina käytiin Matkuksessa ostoksilla. Löysin kivan laukun ja pari Niketoppia. Rahatilanteen vuoks en ostellu kauheesti... Lauantaina ja sunnuntaina olin töissä.


2 kommenttia:

  1. ääää, postailisit useemmin D: !! innolla oottelen aina uutta postausta :3

    VastaaPoista
  2. Pakko myöntää et lipsuilua on sattunu mut nyt on enemmän aikaa ja voin korjata tilanteen ;---)

    VastaaPoista