maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

2. helmikuuta 2013

my place

Tätä mie vähä pelkäsinki... nyt se saamarin flunssa tarttu minuuki! Toissapäivänä oli ehkä pahin aamu, kurkkuu koski enkä iha vähää aikaa saanu ääntä. Päätä jyskytti sillälailla että hetken luulin että juna ajais yli. Heikotti, päässä pyöri ja hengästyin matkalla keittiöön päänsärkulääkken luo. Olo alkoi jo töissä, työkaverit ihmetteli tiistain jälkee "mitä meiän ilopillerille tapahtu? Vaikutat masentuneelta". No selvis sekii!

Töistä oli sairaslomaa 2 päivää, enpähä tartuta osaa savonlinnasta tähän... Tänään meen tekemään sen työvuoron!  Sitten olis taas sunnuntai ja maanantai vapaana :--)

Käytiin Inkan kanssa solariumissa. Olipas rentouttavaa, iha ku ois kyproksen hiekalla makoillu... no joo tai sit ei yhtää sinnepäi... mut yhtä lämmin! Hitto ku matkakuume vissii iski.

Oon ihan koukussa täykkäreihin! Alotin 1 tuokkarin kattomisen ku simpsonit loppu läppäriltä :--D kiitos inkalle boxin lainaamisesta.. ruvetaan kattomaan Pakoa seuraavaks!

Oon innostunu instagramista..hohhohhoo!

Eilen jumitin koko päivän kotona. Inka tuli onneks seuraks. Pohdittiin vaikeita ihmissuhteita.... Ei tää elämä vaa oo kellää helppoo!
otsatukka

Nyt vihdoin, kun sain kameranki takaisin, napsin vähä kuvia miu kodista tänne! Ja milloha ne tuparit pitäis, oonhan asettunu tänne jo kaks kuukautta sitten....!

solarium! ei se ollu sellasta "sinne kärventyy" juttua, mitä kaikki hokee! Ite tykkäsin lämmöstä ;)

instagramista

mahoton "Puhelin" ! teinipeili. Inka <3>

Iinuska ! <3>

ruokapöytä

keittiönkaapit



datisnurkka




minu prinsessasänky. oma lepokolo 8)


kamut

löhönurkka












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti