maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

16. heinäkuuta 2013

kesäreissuja

Kaikki on varmaan joskus hoilannut sommaren är kort ja ymmärtää että kesä on oikeesti lyhyt. Nyt ollaan edetty jo kesän puoleen väliin, ja suurin osa kesäreissuista, mitä piti tehdä, ei oo saanu ees alkua alleen! Sitä ei ikinä tajua miten nopeesti aika vaan kulkee. Kesätyöt vie pitkälti ajan, mutta oon onneks kerenny tekemään muutaman jokavuotisen perinnereissun. Niihin kuuluu Imatran bigband viikko, kesäinen piknik-yö skumppapullon kanssa, muutaman extempore terassi/baari-ilta, Juhannussauna ja Ilosaarirock. Nyt kun rupee miettimään, niin oikeestaan kesän puoleen väliin mentessä oon saavuttanu vaikka mitä suunnitelmia!

Tää kesä eroaa muista siinä, että oon tutustunut uusiin ihmisiin ja oon ottanut pari ratkasevaa askelta elämässä. Ootan jännityksellä ja innolla mitä tuleman pitää, sillä elän tällä hetkellä täysin kiinni hetkessä. oon saanu kokea uusia asioita, kuten paintballia ja uskaltanut käydä haastamassa jalkojani 48km pyöräretkellä (töihin ja takaisin) Oon tehny pitkiä työpäiviä, mutta vapailla oon saanu aikaseks lähteä käymään pikaisilla visiiteillä savonlinnan ulkopuolellakin. (mm. siskon mökillä Juvalla, Imatralla) Imatran pojatkin kävivät Savonlinnassa pitkästä aikaa, eihän niistä tupareistakaan jauhettu kuin puol vuotta, joita en loppujen lopuks pitänytkään. No, juotiin kouluunpääsyni kunniaks skumppaa pikkukakkosen puistossa pikkuporukassamme!

Palasin vasta jokavuotiselta traditionaaliselta Ilosaarirock-festarilta, joka ei ollut yhtä traditionaalinen kuin ennen. Tutustuin serkkuuni, yhteen niistä 28:sta, jonka kanssa näimme ensimmäistä kertaa!


paintball työporukalla @kesämaa

bb viikolla lähdin kuskiksi! Vasemmalla Sohvi


mökkiherkkuja

pyöräilin 48km !
tennistäkin kerkesin käydä kokeilemassa!
Kouluunpääsy, Imatrantoverit ja Inka, paras ilta aikoihin!
tarjos miulle juoman @waahto, Savonlinna
potretti
baariin!
Ilosaarirock!
meitsi ja bear! Mennään molemmat vahvasti luonnonsuojelulinjoilla. Ilosaarirock.
peukkuu isoveikalle, mahtava tyyppi! Ilosaarirock-traditiokamu
uus tuttavuus, serkkupoika Kotkasta
normikahvii töissä

jaksaa jaksaa, kauraa, myslii, nam, herkkuja!

Loppukesän haasteeks otam opetella käyttämään silmälasejani!


marsu!!


sunnarit on aina hyvä!

darrapäivän iloja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti