maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

11. kesäkuuta 2014

Girls Just Wanna Have Fun !

työputken jälkeen oli pakko antaa itselle lupa olla laiska

Perjantaina näin pitkästä aikaa vanhaa ystävääni Kikkeä (savonlinna) sitten kahden vuoden. Oli ihana muistella juttuja yhdessä ja istua iltaa helsingissä puistossa. Olin päättänyt pitää viikon vapaata töistä, jotta kerkeän tekemään ja näkemään ystäviä. Ompa kiva, että Kikke asustaa kesän Helgingissä, niin kerkeää ottamaan menneet vuodet takaisin!

Lentopalloajoista Artamissa on 5 vuotta, mutta silti päädytään yhä yhdessä baariin

Lauantaina Imatran kaverit pyys mukaan viihteelle ja ajattelin pitkästä aikaa lähteä helsingin yöhön. Viime kerrasta (ilman haalareita) on aikaa. Tiemme päättyi (valitettavasti) tivoliin, mutta onneksi team imatral on aina kivaa paikkaan katsomatta!

Nelli-Inka-minä-Noora

Sunnuntaita odotin luokseni Savonlinnasta parhaita kavereitani VIHDOIN ja viimein. Tytöt oli ostanut miullekin ennakkolipun lintsille ja yllättyneenä ja iloisena tästä lähdettiin huvipuistoon. Perseiltiin ja naurettiin päivä, jonka jälkeen suunnattiin Helsingin "nähtävyyteen" eli Namuun. Kesäsunnuntaisin voi aina luottaa siihen, että keskustassa on elämää. 

sunday

Loves of my life.

ei vuodetkaan meitä erota

Tytöt lähti maanantaina, ja tiistaina luokseni saapuikin isoveli tulevan vaimon kanssa Lappeenrannasta. Olin keksinyt sadepäivän piristykseksi jotain tekemistä, niimpä suunnattiin hohtogolfaamaan. Yhtään en muista mistä idean sain, mutta olin aina halunnut päässä kokeilemaan lajia. Se oli sairaan kivaa! Ääniefekteineen ja tehosteineen golf oli hyvin toteutettu. Seuraavana päivänä käytiin kahvilla vaarilla että äidillä ja mukaan tarttui melkoinen kasa vauva- ja lapsuuskuvia!

hohtogolf @flamingo

kiva kesäpäivä keskustassa

oho jaksoin lähtee salilleki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti