maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

24. tammikuuta 2013

Get up. Get out. And GO!

junasilta 
3 vuotta sitte Olavinlinnan näkemine oli joku iso juttu, piti liimautuu siihe junan paskasee ikkunaa ottamaa valokuvia huonossa valostuksessa sunnuntai iltana, mut nykysi linna on se tuttu ja turvalline kotinäkymä!
just hyvä pakkaslukema!

Broilerin minuuttipihvi porkkanalla, kuullotetulla sipulilla ja paprikalla bernaisekastikkeessa  kera kvinoan alá minä :--) Sanotaa vaik näi et tilaisin ravintolassa!

Get up, get out and go! Roosareipas lähti salille kävellen alkulämpäks. Salilla tehokas jalkatreeni vanhal ohjelmal ja  siitä töihin viideks tunniks.

    Eilen oli iha tehokas päivä. Heräsin virkeenä ja teki miel olla reipas. Siivoilin kämppää ja hyvän aamiaisen jälkee kävelin salille. Salilla tein vanhan ohjelman jaloille pikavauhtia, kun piti keretä suihkun kautta töihin siitä. Töiden jälkee polkasin pyörällä kämpille (pyörä ootti taikkarilla) ja sitten sohva vei viimeset mehut. Katoin simpsonit ja jonkun surkeen leffan (joka jäi kesken ku vaihoin simpsoneihin). Kämpillä ootti illalla kasa mainoksia oven eessä. Luin mainokset ja makeelle persona on ihan pakko käyä hakemassa Lidlistä fake benjerrysiä! Pitäähä se lempparijätskin kaveri testata..?
  Kurkkuu meinaa koskee! Oonkohan kipeeks tulossa? Toivottavasti EN, sillä huomenna ois tarkotus työkaverin kanssa lähtee mikkelii shoppailemaa, lautailemaa ja after ski beach partyihi bar n' night Vaakunaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti