maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

29. tammikuuta 2013

at beach party. in the middle of winter!

Perjantai ja lauantai vapaalla. Päätettiin työkaverin Annin kans yhteisen vapaan kunniaks keksii jotain kivaa. Lähettiin perjantaiaamuna Mikkeliin yhessä Annin kihlatun kanssa. Perillä Mikkelissä lähettiin melkeen samantien kaupoille alennusmyyntejä kiertämään. Edellisenä päivänä oli sattumoisin palkkapäivä! Löysin sikana kaikkee alennuksista! Nyt ei oo kaupoille asiaa ihan vähää aikaa... löysin mm jakun puolee hintaa (kuvassa), mustat korkokengät , ginasta urheilusortsit, kaulakorun, h&m:stä pari juhlavaa paitaa ja pannan jumppatunnille.
Kun rahat oli pistetty palamaan, lähettiin mikkelin hiihtokeskukselle Tornimäelle lautailemaan. Meil meni ihan törkeen hyvin, Anni kokeili pressiä, ite en tornimäellä uskaltatanu. Mut hypittiin pienistä bokseista ja hyppyreistä ja laskettiin lujaa. Siit olis saanu hyvää videomateriaalia... joku päivä musta tulee parkkilaskija... ;--) pitää vaa uskaltaa mennä reilien ja pressien päälle! Burton oli päivän päätteeks reunoist vähä kärsineen näkönen. Syyks voisin sanoo et etukantti nappas pari kertaa lumee kii... mut kaaduin vaa kerra ku epäröin pressii ja laskin ohi lanaamattomalle alueelle :s sielä se kantti sitte kiinni ottiki..
Illalla palkittiin ittemme hyvästä urheilusuorituksesta. Juostiin Alkoon ostamaan after ski juomat ja laittauduttiin beachpartybileitä varten. Anni puki converset, sortsit ja bandeaun, ite pistin ginan viimekesänä suositun lyhyen topin ja siihen korkeavyötäröisen hameen. Jalkaan laitoin kesäkengät, ruskeet matalat kiilakorot. Kiharsin hiukset surffilaineille. Sit läks! Vaakunassa oli kivasti porukkaa ja hyvä meininki :--)
Lauantaina tultiin takas savonlinnaan ja olin niin väsyny.. otin kunnon unet ennen sunnuntaista työpäivää. Kerkesin käyä kokeilee ekat talven luistelemiset jopa!


Uus jakku ja kengät ! Anni beachvaatteis
to the partyyyyyyyy !
Maanantai vapaa,.. Olin inkan kanssa pitkästä aikaa ♡ ja leikittiin tabletilla ! Tehtiin miulle instragramii tunnus ja otettiin vähän kuvia. Syötiin päivällä pollykarkkeja ja katottiin täykkäreitä. Lähin iltapäivällä basic30spinniin ja siitä powertrimmiin. Illalla ruoaks perunamuussia ja ryynimakkaraa sipulissa, nam! Kylkiäiseks italiansalaattia... ja muutamat jaksot täykkäreitten 1.tuotantokaudesta, joka on inkalta lainassa :3
a silly friend of mine 
"woah minkä kokone lelu!"
yks päivä kävelin töihi! linna takana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti