maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

21. tammikuuta 2013

you can do it if you want so

Sen lisäks, että oon voinu tehdä asioita hetken mielijohteesta, oon ymmärtäny, että oikeesti pystyy tekemää elämällään paljon, jos vaan haluaa.
   Mietin ennen vuodenvaihdetta, että tänä vuonna haluan päästä rinteisiin. En ihan turhaa käyttäny lumilautahankintoihin yli 500 euroa.. Ja oon jo nyt kerenny käymään 4 kertaa rinteessä, eli enemmän kuin viime talvena kokonaan! Koska halusin niin, pystyin tekemään sen itelleni maholliseks. Tosin lasketteluun aina tarvitaan se toinen kaveri, joka tekee sen mahdolliseks..

Savonlinna, FInland. Ruunarinteet


   Vajaan kahen viikon päästä meen kustomille ottamaan mustetta käteen. Hylkäsin alkuperäisen idean, kun mietin että se on liian pitkä teksti. Sitten mietin, että lyhyempi teksti, kuten "facta non verba", eli "ei sanoja vaan tekoja" tai "teot, ei sanat" (ihan miten sen nyt itse haluaa kääntää), sopis käteen. Käsillä tehdään. Mutta sitten rupesin taas jahkailemaan sitä alkuperäistä, ja muistin että siitä on lyhyempi versio latinaks. Nyt oon ihan pulassa, kun on liian pitkän miettimisaika tatuoinninottoaikaan. Kumman haluan?  Molemmat sopii miulle, koska oon sitä mieltä, että jos jotain haluaa todistaa elämässä kenellekkään, pitää tehdä asioille jotain. Teot kulkee kylkikyljessä rohkeuden ja vapauden kanssa. Jos ei uskalla, ei tee mitään.
Mutta tää toinen tatuointi. Ystäväni joskus sanoi lauseen lukion alussa, ja oon miettiny sitä paljon. Se sopii kaikkeen, auttaa ymmärtämään varsinkin vastoinkäymisissä. Se tuo voimaa vaikeina aikoina ja saa jaksamaan ja odottamaan parempia aikoja. Hoen lausetta kaikille! Uskon että tässä maailmassa kaikelle on tarkoitus. Huonot asiat johtaa parempiin. Aina ei voi onnistua, mutta epäonni opettaa. Kaikelle on tarkoitus. Omnia causa fiunt.

here i go get the tattoo
Viikonloppu ei menny yhtään nappiin. Oli liikaa vaihtoehtoja, ja pähkäilin liian pitkään. En lähteny mihinkää. Uskomatonta, mut ehkä sillekki oli taas joku tarkoitus :D. Ainakin pääsin sunnuntaina laskemaan, joka oli pääasia. Ja ei se lauantai nyt huono ollu, vaikka savonlinnaan jouduinkin jäämään! En ehkä lähteny joensuuhun, mikkeliin tai lappeenrantaan, mutta en myöskään jäänyt ilman tekemistä. En valita. Sunnuntaina lauta luisti rinteessä paremmin kuin kertaakaan aiemmin. Alku tuntu hankalalta, mutta loppuvaiheessa uskalsin kokeilla prässiä. Hypyt oli kertakerralta korkeempia ja pitempiä. Vauhti koveni loppuu kohden ja aika tuntu liukuvan! En malta oottaa että pääsen taas parantamaan freestyletaitoja :--)

my morning starts with..


american chip cookies!

tein keksejä! Wienernougat-tummasuklaa-daim

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti