maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

25. maaliskuuta 2013

oh it's monday, time to blog!

voittajan on helppo hymyillä


Ootin jo eilen että maanantai saapuis, jotta voin vuodattaa viikon kuulumiseni blogiin. On aika hassua miten maanantain lähestyessä tietää, että on aika kirjoittaa, mutta esim torstaina, ei tulisi mieleenkään avata blogia. Se on vähän sama, kun käyn käydä combatissa tai trimmissä juuri maanantaina, attackissa tiistaina, spinnissä torstaina ja laskettelemassa viikonloppuisin. Kun minulle tulee oma tapa tehdä joku asia, en helposti muuta sitä.

Tällä hetkellä miun tavaks on tainnut jäädä vähän terveellisempi ja kannattavampi asia kuin esimerkiksi muutama kuukausi sitten. Miun on ihan pakko joka päivä tehä jotain urheilullista. Oli se sitten raskasta, kevyttä, aikaavievää tai vain pieni spurtti, jotain on pakko tehdä! Siinä missä ennen joka viikkoon kuului käyä kavereiden kanssa yhillä ja tanssimassa baarissa vaikka selvinpäin, nyt on ihan pakko käydä lenkillä, salilla tai muuta mukavaa. Tosin, vähän pirteämpi keli vaikuttaa asiaan,.. Kun aurinko paistaa herkemmin ja on valoisaa toisinkuin pimeänä Joulukuuna, tulee lähdettyä ulos. Ei väsytä läheskään yhtä paljon.
Samaan aikaan, kun urheilukärpänen puras, kiinnostuin kaikesta terveellisestä ruuastakin. Smoothiee, puuroa, kesäkurpitsaa ja porkkanaa pannulla munakkaan kanssa... Jotenkin paljon virkeempi ja iloisempi olo! Ei väsytä ja ärsytä. Urheilu myös auttaa ajattelemaan asioita positiivisemmin ja unohtamaan hetkeks negatiiviset ajatukset. Huh!

It's not my attitude. It's my style


Kokeilin eilen luonnonjäällä luistelua. Koska illalla odotti sunnuntainen työvuoro, ajattelin säästellä itseäni ja luistella sopiva määrä (6km), joka virkisti, eikä vienyt voimia. Tänään käytiin Inkan kanssa kävelemässä, mutta hölkkäsin osan matkaa yksinäni. Googlemapsin mukaan kilometrejä kertyi tasan 15! No..meni sitä aikaakin 2,5h.. :DDD Jännityksellä odotan kohta BodyCombat-tuntia... Voi olla että tänään tyttöä väsyttää!

Sain kutsun työhaastatteluun Kesämaahan, oi että jos pääsen sinne! 

tykkään miu biker takista!


ja... tabletista

The sun keep shining and I am smiling

my hippie look lat one day !

mm..... foood makes me happy!

En oo mikään viherpeukalo, mut yllätyin et sain jopa rairuohon kasvamaa ku ottaa huomioo et tapoin kukan parissa päivässä. Hyödynsin kukkaraukan mullat tähän istutukseen... Jänö ja tipu löyty Pirkka-lehdestä jota jokainen opiskelija/työtön nuori lukee ku ei muuta oo varaa lukee ! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti