maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

14. maaliskuuta 2013

tosi juttu

always watch your back. there might be a silly friend

Kyllä se kevät sieltä vielä tulee !

Voin ilolla kertoo että oon ollu hurjan reipas viikon sisällä! Latasin tossa viime viikolla salikorttiin kuukauden aikaa, ja sehä tarkotti sit sitä, että hikoilemassa käyään enemmä kun 10 kertaa. Ihan vaan viihteen ja huvin vuoks. Ja tekosyynä kesäkunnon takia. Tai vaa siks et saa syyä vähä enemmä pääsiäisherkkuja...
Puolentoista tunnin lenkki vaati päälle 45 min spinnitunnin ja pumppitunnin. Lihakset kiitti töissä 4 päivää putkeen... Sit eikun jatku lesmillssin bodyattackilla (juoksemista ja hyppelyä) ja seuraavana aamuna pumppiin. Tänään menin vielä spinniin! Ja huomenna ilosin mielin töihin.

Nyt viikolla on ollu tosi vaihteleva keli, tullu lunta taivaan täydeltä, aurinko kajastanu, ja taas lunta. Tänään sai nauttia keväisestä auringonpaisteesta iltakuuteen asti, kunnes alkoi hämärtyä. Kyllä se kevät pikkuhiljaa tuntuu.

Hirveesti mietin tulevaa kesää, amk-haut haettu, weekendin festivaalilippu hankittu ja vaikka mitä.. Nostin tililtä rahaa säästöön, kuoreen kajotaan sitten kesällä/syksyllä. ;--)

Hyvää kevättä!
täs mä vaa! hengailen

ruunalla laskuhommissa!


ilone snoukkari 


kieseil!


whisper

mufuuu! i luv u

no perus meikä kotihommissa
serious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti