maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

17. syyskuuta 2013

matalapainetta ja stressaavaa syyssäätä


8h jalkaterapian perusteiden luennolla tuotti tulosta...

Feel like I'm burning out.


Uskomaton määrä taas hommia hoidettavana alta pois! Mistä ne saa päähänsä että meillä 
riittäis aika ja motivaatio noihin tehtäviin? 

Vähän pistää huvittamaan tää hajoilu luokkakavereiden kanssa. Eilenkin kukin vuorollaan kiukkus ja tiuski itsekseen, mutta onneks ymmärsimme toisiamme. Pystyimme heittämään läppää kaikesta mikä ärsytti ja loppujenlopuks naurettiin kippurassa koulun käytävillä.





Oon kyllä vähän pihalla ja pelottaa mitä näistä seuraavista vuosista tulee. Pitää kirjoittaa 5-6 sivuinen laaja kirjallinen työ jalkaterapiaan liittyvästä aiheesta, joka kiinnostaa. Tästä saa hyvän pohjan tulevaa opiskelua varten. Nyt pitäis vaan päättää mihin haluan perehtyä ja mistä kirjoittaa. Lisäks pitäis etsiä mielenkiintoinen englanninkielinen tutkimus netistä, josta kirjoittaa referaatti. Tähän päälle pitää päntätä jossain välissä anatomian ja fysiologian tenttiin, sekä tehdä muita viestinnän kirjoitustehtäviä. Ryhmätehtäväksi saatiin tutustua apteekin rasvoihin ja hoitotuotteisiin ja kirjoittaa raportti. Joo-o, hommaa riittää! Paras on edessä. Vierailla päivä jalkaterapeutin luona katsomassa hänen työntekoaan ja kirjoittaa siitä raportti, mielellään 10 sivuisena. Okei, vierailu jalkaterapeutin työssä on oikeesti jees juttu. Mutta 10 sivua ?! En minä osaa kirjoittaa!

Anatomian ja fysiologian tunti. Luiden opettelua

Onneks näiden projektien jälkeen päästään harjoittelemaan. Lopussa kiitos seisoo! Pitää vaan tehdä kaikki tehtävät, vaikka sitten sinä viimeisenä palautuspäivänä. Koulun jälkeen yleensä olo on niin väsynyt, ettei jaksa paneutua kouluasioihin. Mielummin näen ystäviä ja harrastan. Pyörän saatuani oon polkenut päivittäin kaikki matkat pyörällä, sillä kohta ilmat viilenee ja ulkoilu jää pois. Tänään kävin verotoimistossa Vantaan puolella ja päivän saldoks laskin 15 kilometriä. Oon niin huonouninen nykyisin, että on pakko vaan liikkua, jotta oon mahollisimman väsyny illalla.
Aamupuntille ennen koulua. Tästä on muodostunut jo tapa.

Koulussa hajotti sen verran pahasti että vaati 2 reeniä päälle. Kyllä illalla uni maistui!

Opiskelijaurheilijan ruokaa. Tonnikalasalaattia kananmunalla, pähkinöillä ja raejuustolla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti