maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

22. syyskuuta 2013

vaihtoehtotekemistä

 Vitsi mikä viikko takana! Oon yrittäny saada naurettavan huonolla lopputuloksella koulutehtäviä alta pois, mut oon vaan kuolannu ruokareseptejä, drinkkiohjeita, laskuvaatteita ja järjestellyt omaa huonetta.


Aina kun olis aikaa koulujutuille, keksin jotain kivempaa tekemistä. Käytiin muunmuassa siskon kanssa Heurekassa ihmettelemässä body-näyttelyä, mut ei se kaukaa liipassu kouujutuista! Oli aika hyödylline anatomian opintoja ajatellen, vaikka en näyttelystä paljoa näin jälkikäteen muistakkaan.
Joka kerta kun sain tietokoneen päälle ja valmistauduin kirjoittamaan sen pirun omaviestijäkuvan, eksyin selailemaan puhelimen kuvia, käyttämään aikani whatsapissa ja jopa pesemään pyykkiä. Ikeassakäynti yks vapaailta Marjon kanssa myös vei hyvää läksyaikaa, kun pääsin järjestelemään vaatekaappia ostamani ritelikön jälkeen. Viikonloppuna kerkesin myös tekemään ensviikon ruoat ja kattelemaan televisiota, mutta en edelleenkään kirjoittamaan sitä yhtä sivun mittaista tehtävää. Hyvä minä! Jos sitä tänäiltana sitten..

Heurekassa torstaina siskon kanssa

nerd-lasit! Perus blondi hakemassa uskottavuutta..

wohoo! Vaatekaappini ei oo varmaan ikinä ollu näin siisti

kalenteri seinälle ja valokuvia kaapin oveen

Lauantaina lähettiin Minnan ja Tonin kanssa lintsille. Sisko lahjotti kaikille 2 laitelippua.
Ihan ok vaihtoehtotekeminen sen sijaan et oltais lähdetty baariin.
okeiokei, sorruin sit ostamaan filmtownista karkkia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti