maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

3. tammikuuta 2014

2014

Niin se vuosi vaihtui taas. Ja niin paljon tapahtui menneen vuoden aikana joista ottaa opiksi ja joista olla ylpeä. 

Nyt vaihtui kalenterivuosi, jonka takia kaikki houhottavat uuden vuoden lupauksista. Minusta silti tuntuu, että vuoteni vaihtui syksyllä, jolloin käänsin uuden lehden elämässäni. Mutta tein silti lupauksia, koska se kuuluu asiaan. Olipahan ainakin jotain mitä odottaa tältä uudelta vuodelta! 

Oli hauskaa huomata kuinka moni tuli kysymään mitä lupauksia tein. Taisin vastata jokaiselle vähän eri tavalla, koska lupasin itselleni aika paljon! Sain hyvään aikaan parhaalta ystävältäni elämäntapakirjan, jossa vakuutetaan elämänlaadun olevan täysin itsestä kiinni, joten otan haasteen vastaan asenteen ja elämäntapojen muuttamiseksi! 

Lupaan itselleni paremman vuoden, niin ympäripyöreältä kuin se kuulostaakaan. Lupaan myös, etten totaalikiellä itseltäni mitään, koska silloin en voi tuntea olevani rajoitettu. Lupaan kuunnella enemmän kehoani ja mieltäni. Ja mikä tärkein, lupaan panostaa opiskeluun. Lupaan uskoa selviäväni kaikista hasteista, kunhan vain päätän niin! Lupaan tehdä niitä asioita joista tykkään, enkä vain jättää niitä suunnittelun tasolle. Lupaan myös tehdä asioista joista tykkään, ilman että se on riippuvainen jostain toisesta ihmisestä. Lupaan myös, että karsin elämästäni asioita, joista olen huomannut koituvan vain harmia. Ja keskityn siirtämään katseeni eteenpäin.

Hyvää ja parempaa uutta vuotta 2014 kaikille! Itselleni tästä vuodesta tulee erinomainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti