maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

22. toukokuuta 2013

kevätsiivouksen aika.

Vuodatuksen aika.
Viikossa kerkee tapahtumaan ihan törkeesti asioita. Ootko koskaan miettiny?
Kerkesin unelmoimaan kivasta reissusta ystävien kanssa ja vaikka mistä, haaveilemaan ja suunnittelemaan. Olin sitä mieltä että asiat ei muutu, ainakaan huonompaan. Sitten, bang. Se iski, päättäväisyyden halu muuttaa elämää paremmaksi.
Miulla on nyt kevätsiivous meneillään. Pesin kaikki keväkengät. Heitin pois reilu viis kiloa turhia papereita ja lehtiä pois. Kävin läpi laatikon, joka kiers muuttokuormassa kämpästä toiseen. Täynnä roskaa roinaa ja asioita joita ehkä joskus voisin tarvita. Jep, mitä ei oltu puoleen vuoteen käytetty lens roskiin. Heitin yhteensä jätesäkillisen tavaraa pois. Seuraavaksi kohteena on vaatekaappini. Tarkotus olis luopua 30% vaatteista. Jep! Mahdoton tehtävä, vai onko? Todellisuudessa vaatteista käytän noin 10% (oon matemaattisesti lahjakas tai sitten en, mutta näin se about menee) ja loppuja säilön ihailtavana. Niin, joku kaveri pari kertaa vuodessa ihastelee niitä siellä "miksen ikinä käytä tätä paitaa?".
Paras siivous oli elämässäni. Roikkuvasta ihmisestä pääseminen. Ennen minulle rakas ja tärkeä, nykyisin ärsyttävä ja rakas lähellä vihaa. Sattui, mutta oli pakko. En kestäny enää. Kukaan ihminen ei voi mennä ihmissuhteessa niin sairaalloisen riippuvaiseksi, että käy roikkumaan. Ripustautuu. Maailman hirvein asia miulle tällä hetkellä jos joku ripustautuu kesällä, kun ulkona pyöriminen, harrastaminen ja ystävät ovat ajankohtaisia ja muutto edessä? Varoitin tästä aiemmin, raja ylitetty, rangaistus langetettu.

sortsikelit ovat saapuneet! Hurraa! Armeijanvihreä selkeesti muodissa  nykysi. Minäkin haluan!
H&M sortsit 9,95e kpl, ostin kahdet!






kenkäbooli? Pesin kevätkengät (jumppakengät myös tottakai!)

team zirbulat beachilla. Rantalentopallo ostettu ja kesän paras urheilulaji voi alkaa!

hit da ball! Iskulyönti sujuu vielä. Seuraajoista on jo 4 vuotta, mut jotai mieleen on painunu

hups. vasta ilta11 päätettiin et nyt lähti! 17 pv tauko päättyi lauantai-iltana.

yritettii näyttää seksikkäiltä mut ei toi duckface oo miun juttu....:D:D:D:D:DDD eikä kenekään muun

before training

after training! 

Harvinaine tyyni kesäilta savonlinnassa. Polin kotia tässä maisemassa. Heitin myös instaa tän saman

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti