maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

27. toukokuuta 2013

niin loistava meno et tarvii aurinkolasit!

Vitsi mikä viikonloppu takana! 10 pistettä ja papaukaijamerkki tietenki. Oon ollu taas lennossa ja menossa ja kivaa on kyllä ollu. Tuntuu et nyt taas kaikki onnistuu!

Perjantaina taivas oli pilviä täynnä ja sehän meinas sitä ettei pihalle ollu asiaa. Inkan kanssa otettiin volvo alle ja suunnattii matkuksee kuopioo. Palkka tuli, joten lähin ettimää mekkoa veljen valmistujaisiin. Noh...Itsehän ostin 50eurolla Ikeasta tavaraa ja lisää urheiluvaatteita. Ei löytyny mekkoa! Inkakaa ei löytäny parvekekalusteita saati mekkoa. Paluumatka oli ehkä ikimuistosin ikinä, otettiin muumibassomusiikkiin video ku jammailtii vierekkäi. Tän jälkee meillä oli onnettomin suunnistusyritys ikinä, jopa navigaattorin kanssa.... Miten kaks blondia tyttöä voi ajaa 2tunnin matkan 3,5 tuntiin ja vielä 5 kertaa huti...ja palata Savonrannan kautta Savonlinnaan? Odotin sitä salamaa taivaalta joka meihin osuis. Ei osunu, ihme....

Pakollinen Arnolds Kuopiossa

ostinpa kellon! hieno on. ja hintaaki ois ollu 49,95€ mut alennuksesta lähti kolmeekymppii
vannoin ettei enää yhtiäkää urheilusortseja tai liivejä. Mut kuka näitä voi vastustaa?? Cubus
illan asuste
Lauantaina onnistuin saamaan tytöt porukassa ulos Waahtoon yhille. Kaks jätkää tuli heittämään meille haasteen, että huomenna biitsiä kyrkällä kello neljä. Okei, ei siinä ku mennää sitte! Yhet ei jääny yhiks ku selkäranka katkes ja lähettiin kunnon porukalla baarin valloitukseen. Mikä tässä keväässä on ku viattomat tytöt joutuu pahoille teille ja urheiluputki katkeaa biletykseen:D Kesä on kerran vuodessa ni naatitaa nyt sitten.
Uusi Bikbokin toppi käyttöön! 9,95e. Popot HMstä ja sortsit ginan. Laukku löyty kirpparilta!
inkan mamaki eksy Waahtoon! Mikä siinä on ku ei ikinä kaikki samaa aikaa katso kameraan:D
lauantaina sai nauttia säästä
Sunnuntaina heräsin ihanan viiden tunnin yöunen jälkeen tärisevin oloin. Ikkunat auki, tuuletin päälle, silmätippoja silmään, iso lasi vettä ja burana. Huh... Tunti sängyssä koomausta ja ylös. Iltapäivällä lähettiin biitsin peluuseen, ku samu saapu saabilla darraseuraks! Meiän haastajia ei näkyny, mutta ne oli lähettäny ylitöiltään kuitenki kaverin kertomaa, että peliseura ei pääse paikalle. Hattua vois nostaa! Illalla saatiin kutsu Waahtoon heiän tarjoamille yhille. Kippis! Kerettiin käyä Waahossa ihan syömässäki. Kanaburger ja ranskalaiset oli hitsin hyvää, joskus uuestaan.

klo 5 baarin jälkeen, jaksaa vielä olla hereillä!

darra.
Waahto. Kanaburger ja ranskalaiset 12,20€

Volvo vie!!
kemmot radalla! Blondeilla on aina hauskempaa
Wow! siin on taas nättii kelii ja maisema ku valokuva. Niimpä. Kuvan arvone taivas

Nyt unille ja huomenna työkoulutukeen, pus!

2 kommenttia:

  1. tulee hyvä fiilis väkisinki ku kattoo sun ilosii pirteit kuvii :) T. mie vaa

    VastaaPoista