maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

4. toukokuuta 2013

Vappu

30.4 Vappu, työn juhlapäivä. Tai joku semmone? Ja Jultsin synttärit !

toverini inka ja cowboyhattu!

jultsin synttäribooli

En tiiä pitäiskö tuota boolia sitten syödä vai juoda

...mut viihyin sen ääressä aika hyvin
erittäin hyvin

joka varmasti näky loppuillasta... 


Ed Hardy ja SponkeBob. Löyttii talon miespuolisen omistajan hatut!

cowboy jultsi inka ja mie + kukkajossu

koko poppoo!!

4.5 Hyvää nimipäivää minä!

Nimi on hyvä, päivä ei. Aamu alko sillä, että vapaapäivä muuttu aamuvuoroks töissä ja kaikenkukkuraks kesken hyvän urheiluvimman sairastuin taas vaihteeks flunssaa.

Pääsykokeet on ihan oven takana, mut en oo saanu luettua tarpeeks.. Ei auta kun yrittää vielä lukee!
Sain iPhonen käyttöö, mikä oli tietysti ihan mahtava juttu! Vähemmän hajoiluu puhelimen kans.

Tekemättömät tehtävät on kasaantunu loppuviikolle, mut sain ne hoidettua pienen hermoromahduksen kanssa. Stressitaso korkeella, mut asioilla on taipumus järjestyä! Nyt se on ainakin virallista, että irtisanon 23.5 mennessä töistä, joka on hyvä juttu. Nimittäi mietin et millon saan itteni irtisanottuu kokonaa. Saan parin viikon huilin ennen toista työpaikkaa.

Luin artikkelin, joka herätti heti mielenkiinnon, se oli  me lehessä, jota luin seuraavana aamuna, kun olin hermoillu tehtävien kanssa. Artikkeli oli kirjoitettu ku suoraan miulle. "oletko hössöttävä, hermostunut, stressaava ja huolehtiva ihminen". Vastasin että olen! Kontrolloin asioita ja hermostun helposti jos suunnitelmat ei toteudu. Jep, siks aina hoenkin ettei saa suunnitella... Pitäs vaa jaksaa ajatella, että asiat oikeesti järjestyy, ja panikoimalla ei saa mitään aikaan. Sillä saa hävitettyä vaa tärkeetä energiaa, jota vois käyttää niiden tehtävien tekemisee. Itelleen pitää antaa anteeks. En ymmärrä miks teen joskus maailman helpoimmista asioista vaikeita ja kärpäsistä härkäsiä? Mutta oli siel hyvääki. Yleensä ylihuolehtivan ja kontrolloivan ihmisen takana on hyvinvoiva terve ihminen. Tää selittääki miulle et miks stressaan ruoan terveellisyydestä ja ravintoaineista, koska uskon että hyvällä ravinnolla saa hyvän mielen. Liikun myös paljon, sillä on totta että ylipainoinen mutta liikkuva ihminen on terveempi kuin vähän syövä normaalipainoinen ihminen (joka ei liiku). 
Pitää vain muistaa, että asioilla on tapana järjestyä! Käessä pieni muistutus tästä (kaikelle on tarkoitus)

Säilytän artikkelin itelleni ja luen sen aina, kun paniikkikohtaus ja stressikohtaus tekemättömien tehtävien kanssa meinaa iskeä.. :--) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti