maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

3. lokakuuta 2013

rappiolla on hyvä olla

eikä muuten huolet paina, kun on rappiolla!

Viime viikon keskiviikkona pitkästä aikaa yhdessä tyttöjen kera lähdettiin kunnolla ulos! Neonväreihin sonnustautuneina lähdettiin kiertelemään baarirasteja poikkitieteellisissä fuksiaisissa. Oli taas ihan huippukivapäivä, tosin muistikuvat ilmeisesti jääny matkan varrelta osittain unholaan. Olo olikin torstaina ihan sen mukainen!

Lauantaina vannoin kollareideni nimiin että vietän rauhaisan koti-illan tätini luona, mutta jostain kumman syystä selkäranka pääsi katkeamaan kun suunnattiin marjon kanssa shelliltä kämpän kautta tivoliin? No, mikäs siinä. Sunnuntaina pääsin sitten oikeesti tätini hoiviin itäiseen helsinkiin.

Eilen, 2.10 oli limeksen appro, johon osallistumiseen olin sanonut muutaman kerran että korkeintaan selvinpäin sitten, eikä ehkä edes jatkoille. Toisin kävi ja lähdettiin tyttösten kanssa kiertelemään, ja onneks lähdettiin! Oli taas huippuhauska ilta.

Johan oli viikko! Mutta nyt korkit kiinni kuukaudeksi, tämä on haaste! Marraskuussa odottaa kaljaasi, ja voisin säästää rahat hollisteriin ja muihin ihaniin kauppoihin.

fuksiaiset

semi ok luentotunti

kävin marjon vaatekaapilla, perus efterdagen

darrabrunssi! Jättesmaka!!

haha, bussi sit ajo lätäköstä ja olin turhan lähellä
liikaa tapahtumaa yhdelle aamulle

pinkki materialismipiristys


Limeksen appro 2.10.13





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti