maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

16. lokakuuta 2013

happy happy

Perjantaisen vapaapäivän jälkeen olin ihan hukassa päivissä, sillä lauantai tuntui ihan sunnuntailta. Viikonloppu alkoi jo torstaina, joten vietin käytännössä kaksi sunnuntaita. 

Metsästämässä ruokapaikkaa syö Helsinki -viikoilla
so happy and full of energy!
Lauantaina ainoa aikaansaatu asia oli edellisestä pitkään venähtäneestä illasta selviytyminen: normisunnuntaimeiningillä naposteltavan hakeminen lähikaupasta ja kaverille löhöämään. Yritettiin lukea maanantaiseen tenttiin, mutta tosiasia on se, ettei lukupiiri onnistu kuin elokuvissa.

Sunnuntaina olin jo maanantaissa ja heräsin 8 aamulla treenaamaan. Salilla oli hiljaista, jonka ansiosta kerkesin tekemään jalkatreenini ennätysnopeasti. Tehokasta treenausta ja omaa harjoittelurauhaa hakeville suosittelen lämpimästi sunnuntaisia aamutreenejä! (mutta vain jos on säästänyt itseään lauantaina...)

Anna
Anna tuli Joensuusta junalla Helsinkiin sunnuntaina ja olin Pasilassa vastassa. Päätettiin lähteä ulos syömään, koska syö Helsinki -viikko tarjosi kattavan valikoiman hyviä ruoka-annoksia 10 euron budjetilla kymmenissä ravintoloissa. Valittiin kluuvikadulla sijaitseva Memphis, koska Anna vietti lihatonta lokakuuta ja lohivaihtoehto sopi meille molemmille. Viihtyisä ravintola, annos pienoinen pettymys. Jälkkärikahvit haettiin Robert'silta! 



yellow leaves everywhere!

sunnuntaina sää pakotti ulkoilemaan

Robert's Mocha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti