maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

9. lokakuuta 2013

It's autumn

Lokakuu
beautiful view from my balcony

Porukoilla auttamassa! Voluntary raking the yard
Kävin viikonloppuna Lappeenrannassa ja Imatralla. Vietettiin laatuaikaa veljen ja tämän kihlatun kanssa rennoissa merkeissä. Omatekoista pizzaa ja ihan liikaa karkkia! Punaviinia ja saunaan, tästä oli rentoutuminen tehty. Koti-illalta kerkesin myös kahvittelemaan Lindan kanssa pitkästä aikaa!


Olin ladannut puhelimeeni uusia sovelluksia, kuten foursquaren (syytän tästä luokkakaveriani Marjoa..) ja tagailin innoissani kaikki paikat, missä kävin. Nyt oon ihan koukussa siihen!


Sunnuntaina piipahdin porukoiden tykö, jossa tein vapaaehtoistyötä takapihalla. Haravoin pari tuntia ihan vaan tekemisen puutteesta, hyvä minä!


Kieltäminen boikottiin!

Päätin kieltää itseltäni asioiden kieltämisen! Kielsin iteltäni turhat herkuttelut ja vaikka mitä, mutta tajusin et tommoset ylimääräset kiellot ja säännöt on vaan itsensä kiusaamista. Ihan niinkuin niitä ei kieltojen jälkeen rupea näkemään jokapuolella.. Sitten huomaan salaa kehittäväni itsestäni taitavan porsaanreiän löytäjän ja selittelijän, huomaan että hommasta ei tuu yhtään mitään. Ja kaikenlisäks sortumisesta tulee paha mieli ja morkkis, niin miksi lisätä sateisen lokakuun aiheuttamaa masentavaa fiilistä? Siispä...viikonloppuna laitan pystyyn leivontakerhon!

valtionhotelli @imatra

so relaxed!

kuntotaso erittäin hyvä saavutettu!

kanamozarellapestoananasbasilikapizza

jontun ja annan supersöpö karvakaveri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti