maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

12. lokakuuta 2013

just do it and keep going

Who let the girls out?
mm... start to the friday

Robert's Coffee chockoccino

black and white

passionfruit drink

Namu club!

jogging! sunnyday
Nyt on kyllä ollut viimeaikoina jotenkin hyvä fiilis! Tuntuu että syksy masentaa jokaista ympärillä, mutta itse oon ollut tosi hyvätuulinen. En oo antanut kouluhommien päästä masentamaan, kun otin asenteen, että selviydyn tästä. Kun päätän, että nyt luen tai nyt kirjoitan sen koulujutun, pystyn tekemään sen. Kynnys on vain korkea sulkea kaikki ulkopuolinen häiriötekijä, mutta kun sen saa tehtyä, kaikki alkaa luistaa kuin itsestään. Ja eihän se kirjoitelma merkitse kuin muutamaa prosenttia koko kurssin läpipääsystä, joka on 3 opintopistettä.. Jotenkin viikonloppu viime viikolla muutti asennettani, kun puhuin koulutuksestani ja tulevaisuudenhaaveistani veljen kanssa. Pitäisi vaan muistuttaa itselleen, että kaikki on mahdollista, eikä pidä masentua. Vaikka koulussa käydyt asiat ovatkin sitä, mitä en halua tehdä, minun ei ole pakko. Ne on vain pakko opetella. Aion keskittyä niihin opintoihin paremmin, mitkä oikeasti kiinnostaa. Urheilupuolelle!

 Mennyt viikko ei ollut kyllä mikään vaativa. Koulua tiistaina ja torstaina muutama tunti. Vapaa-aika jätti aikaa keskittyä muuhunkin kuin järjettömään kasaan koulujuttuja.

Syksy saapuu tavanomaisella tylsyydellään, joka saa kaipaamaan arkeen jotain uutta ja piristävää. Pitkään olin puhunut lentopalloharrastuksen jatkamisesta, joten päätin vihdoin toimia. Nyt tai ei koskaan! Selasin nimenhuuto-nettisivustolta lentopalloseuroja, sillä päätin repäistä. Löysin kuin löysin Helsingin keskustasta keskiviikko-illalle treenit. Joukkue mainosti itseään letkeällä meiningillä, joka piti täysin paikkansa, kun pääsin treeneihin. Aika hauskaa, vaikka keski-ikä 60!

Tiistaina oli taas tavanoaimen streetdance ja bodypump-treenipäivä satsilla. Vitsi oon ilonen, kun uskaltauduin streettiin ensimmäistä kertaa. Oon koukussa, se on niin hauskaa! Innolla ootan viikon vierähtmistä tanssitunnin jälkeen. Pitäisikö harkita tanssiharrastuksen aloittamista? No ei tällä rahatilanteella ehkä, mutta ei myöskään myöhemmin poissuljettua!

Perjantai oli vapaa koulusta, joten lähettiin Marjon ja Minnan kanssa IKEAan lamppuostoksille ja syömään. Päivän salitreenistä ei meinannut tulla kyllä yhtään mitään, mutta annoin itselleni sen anteeksi. Ikean jälkeen käytiin Sellossa (löysin itselleni uuden vyön edellisen nahkariekaleen tilalle) ja ostin hopeakorvakorut. 
Mentiin katsastamaan Minnan asunto ja ai että ihastuin, oma soluhuone rupes melkeen naurattamaan, kun näin miten kivasti kämpän voi sisustaa. Juotiin muutamat ja jatkettiin sellossa olevaan Baseen yhdille. Siitä jatkettiin Helsinkiin ja mentiin katsastamaan Namu Clubin tarjonta! Vähän meinas vilu yllättää namun terassilla, mutta ei se haitannut.
Harmikseni keräsin junasta itselleni 80euron sakon matkustamisesta, kun olin ostanut matkalipun väärin! Ai että ärsyttää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti