maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

19. helmikuuta 2014

Ensimmäiset yövuorot, asioilla juoksemista, synttärit, rastin pitoa sekä piiloksilla olleen treenimotivaation löytäminen!

Ne tulee ostaa ranskalaisii kolmesti et sais puhelinnumeron... Sellasta se on olla töissä yövuorossa pakolaisten suosimalla ABC huoltoasemalla. 

Treenimotivaatio löytyi muropaketista ja päätin herättää lähes flunssan viemän terveysintoilijan itsestäni siltä seisomalta pitkästä aikaa. Nyt oon jaksanut taas käydä kolmesta neljään kertaan viikossa salilla. Hyvä minä !
Minna täytti vuosia ja vietimme juhlapäivää ystävänpäivänä porukassa. Tortillakanasalaattia ja vähän skumppaa tottakai! Illalla skumpat vaihtui humppaan opiskelijabileissä, jossa päästiin taas ulkoiluttamaan haalareita. Ennen baaria pidimme Chaplinissa rastia uusille opiskelijoille. Damn oli hauskaa! Seuraavissa fuksiaisissa ollaan varmana taas rastilla.

Hoitavan jalkaterapian osioon kuuluu omat asiakkaat. Valitsin omat kaksi uhriani tutuistani, siskoni ja koulukaverini. Toinen tehty ja toinen vielä perjantaina edessä! En oikein vieläkään osaa katsoa itseäni peiliin vakuuttuneena siitä että tiedän mitä olen tekemässä... Kaikki ajallaan! 

Huhhuh. Viikonloppuna oli ystävänpäivä, mutta omani meni epätavallisissa merkeissä. Juhlittiin ystävänpäivää etukäteen jo keskiviikkona 12 päivä, joten perjantai oli ihan ok olla ajattelematta koko ruusujen ja suklaiden juhlaa. 

Olin aamusta koulussa, salilla sekä illalla suostuin jännittävään työvuoroon. Ensimmäiseen yövuorooni! Kaikki pelotteli (ne kaikki kenen kanssa olen Nihtisillasta puhunut) että siellä on järkyttävä kiire ja ahdistus....ja pakolaisia. Töihin menin (jo valmiiksi väsymyksestä mahan kipeäksi nauraneena) hieman ennakkoluuloisesti, mutta muutin mieleni yövuorosta heti. Se, että ensin mietin vain haukotuksen kätkemistä, paniikissa juoksemista ja kassalla sekoilua, vaihtui nopeasti hyvään tunteeseen. Osaan olla kassalla ja olen kuin luotu asiakaspalvelutyöhön. Työkaverit olivat huipputyyppejä ja meillä riitti naurua aamuun saakka. Asiakkaat antoivat anteeksi pitkän päiväni ja osasivat nauraa pikku möhlimiselleni pikkutunneilla. Tällä tarkoitan nyt sitä, kun asiakas haluaa tiettyä sikarimerkkiä ja erehdyn kysymään "ai pizzaa?", ei siinä voi kumpikaan kuin nauraa. 

Asiakaskunta oli suhteellisen nuorta, mutta just siksi tykkäsinkin Nihtisillan ABC:stä. Pakolaisia oli kyllä, mutta heistä jäi hyvä mieli. Puhelinnumeron tiedustelu, epäsuorana kuin suorana, kehut ulkonäöstä ja huonot kuin hyvät huulet piristi. Myös poliisien suosimana paikkana oloni oli varsin turvallinen. Näihin työvuoroihin suostuisin vaikka joka viikonloppu!

Maanantaina olin superväsynyt, mutta jaksoin hoitaa miljoonia asioita. Vuokravakuus, vuokranmaksuasiat selville, kelaan muutostiedot, ilmoitus maistraatille sekä koti- ja matkavakuutukset. Sain kaikki hoidettua alta pois. Ostin myös kirpparipöydän viikoksi ja sovin ensimmäisen muuttokuorman viennin päivän! Ensiviikkolla alkaa tapahtua.

Nyt olen yrittänyt lukea tentteihin, mutta jotenkaan se selkärangan yläosa, eli niska, ei tunnu löytyvän. Anatomian uusintaan ilmoittautumisen jälkeen tänään päätin että siihen saan luvan kyllä keskittyä. Ja just kun latasin uusia pelejä iPad airiini!!

Ps... Suoritin kaljahaasteen 2014. Huh! En olis uskonu kaljaa kittaavani sellaisella vauhdilla. Mutta Suomi on ollut voittoisa tänään, joten jos sen kunniaksi minullekin uusia tapoja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti