maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

5. helmikuuta 2014

whatsapp-lakko

Maanantaina flunssa iski taas. Millä tuurilla oon joka kuukaus tässä samassa taudissa? Parempi olis tervehtyä lauantain snowrunfestiin.

Käytiin tiistaina kuntoutuskurssin ryhmän kanssa tutustumassa kustaankartanon monipuoliseen palvelukeskukseen. Oli taas vaihteeks mielessä ammatinvaihdokset. Oon kahen vaiheilla tän jalkaterapiakoulun ja fysioterapeutiksi hakemisen kanssa. Helsinki on kiva, mutta fyssariksi pääsemisessä paremmat mahikset olis Lappeenrannassa. Valintojen maailma.

Pidin tiistaina myös hetken mielijohteesta vuorokauden kestävän whatsapp-lakon. Ihan vaan koska ärsyttää olla koko ajan tavoiteltavissa ja toisten kyylättävänä oonko ollut paikalla vai en. Tai sitten oonko lukenut viestejä vai en.
Samalla oli hauska myös huomata miten paljon lukemattomia viestejä ja keskusteluja tulee päivässä. Saldoni vuorokaudelta 8 keskustelua ja 63 viestiä. Kolme näistä epäili minun joko kuolleen tai hävittäneen puhelimen facebookin chatissa!

Ensikerralla viikon lakko? Tai päivän mittainen tauko sosiaalisesta mediasta?

Tälläset lakot pitää pitää yleensä just hetken mielijohteesta, koska kun suunnittelee, ei niitä tuu ikinä pidettyä. Huomasin lakon jälkeen myös sen, miten paljon kivempaa on vaihtaa kerralla muutamien päivän kuulumiset, kun tapahtumista on jo kulunut hetki aikaa ja on kerennyt sisäistämään erilaisia asioita. Olen alkanut kaivata enemmän kahvitteluja joissa höyrytä pitkään asioista... Alkaa jo kyllästyttää yksin puhelin kourassa istuminen. Sekö on tämän päivän sosialistumista?

ruoka ei meinannut maistua, joten tein banaanimustikkasmoothien

Sunday morning

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti