maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

8. marraskuuta 2013

Kaljaasiristeily ja tuhansia kommelluksia



Mitä ihmettä on tapahtunu kun mustelmia näkyvillä enemmän kuin tervettä ihoa? 

Voiskohan syy löytyä siitä että tuli vedettyä rallia hyttikäytävällä ostoskärryillä ja lennettyä kyydistä, liukastuttu tanssikorokkeelta ja saatu sormi teipattavaksi ensiavussa, juostu käsi edellä ovenkahvaan, lyöty pää sängyn kulmaan tai jouduttu seinälle nostettavan sängyn litistyttäväksi? Sitä ei moni tiedä, harva arvaa ja lopuille ei kerrota.

sunnuntai-tiistai risteily

Jokatapauksessa yksi juttu on varma, ennenkaikkea kova meno ja hyvä fiilis vaikka juomia ei saatukkaan lämpimään ja silitysrauta meinasi kadota.
Tiikeri kuittaa, kiittää ja kumartaa. Ja odottaa innolla seuraavia kommelluksia, kunhan selviytyy ensin risteilyn aiheuttamasta jälkiaallokosta ja löytää joskus rannan horisontista.

kahden tunnin yöunien jälkeen oli hyvä lähteä jaloittelemaan raittiiseen tukholman ulkoilmaan



Risteilyn jälkeen oisin voinu vaikka vannoa seilaavani edelleen Siljalla suomenlahdessa, sillä lattiat tuntu kallistuvan jalkojen alla ja väsymys oli omaa luokkaansa.

Aika heittää ankkurit pohjaan! Viikko on ollu kyllä ikimuistoinen. 

Keskiviikkona kävin tiimarissa katsomassa lahjaa porukoille, eli elefantti pyörähti posliinikaupassa. Hajotin kynttiläpurkin myymälän lattialle ja repesin nauruun. Kiltisti odottelin vuoroani kassalle pahoittelemaan kömpelyyttäni, mutta onneksi myyjä ymmärsi teon tahattomaksi. Ajattelin olla kuitenkin kiltti ja ostaa kaupasta jotain. Valitsin lasisen joulukuusen ja lähdin helpottuneena seuraavaan kauppaan.
Seuraavana suuntasin clas ohlsonin ahtaisiin välikköihin ja tiputin ostoskassini lattialle. Noniin, ostamani joulukuusihan se sielä oli ja lasia kun oli, niin ei kai se semmosta käsittelyä kestänyt.

Torstaina oli vuoroni pitää suullinen esitys laajasta kirjallisesta työstä. Olin tehnyt työni edellisyönä, joka näkyi lopputuloksessa.

Repesin totaalisesti luokan eessä, kuten koko luokka sitten. Powerpointdiat hyppi ja osa oli tuplaantunu, otsikoita hävis ja aikaa meni 10 minuutin sijaan 18, mutta pakko kertoo et ainakin se oli ehkä innostava ja ennenkaikkea mieleenpainuva esitys.
Palautetta tuli ettei kuulijat pysyny kärryillä kun sekoilin niin paljon, mutta oli hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti