maanantaitarinoita

maanantaitarinoita

22. joulukuuta 2013

21.12

Vuosi lähenee loppuaan ja on aika suunnata katseet menneeseen vuoteen. Tämä vuosi oli kaikkea muuta kuin mitä olisin osannut odottaa! Vuosi sitten tähän aikaan jumitin Savonlinnassa työssä jossa en viihtynyt. Nyt olen onnellisessa asemassa, minulla on opiskelupaikka sukulaisverkon ympäröimänä, sekä duuni, josta tykkään. Minulla on mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin ja kokeilla harrastuksia. Jes!



vasta sinuun tutustuin ja heti koukkuun jäin 



little party never killed nobody


Sain koulun ohelle Opteamin kautta töitä. Tein vasta kaksi työpäivää ABC delissä tuomarinkylässä ja onnistuin myymään itseni työntekijänä vuoropäällikölle. Iltaa kohden muutuin levottomaksi, eli naureskelin ja heitin läppää asiakkaiden kanssa. Vuoropäällikkö sanoi vain että VAU mikä asiakaspalvelu...tuletko loppiaisena töihin? Tähän voisin sanoa vain, että hyvin sujuu!


Irtisanoin SATSin korttini ja harmittelin että nyt vähenee varsin kuntoilu. Mutta sitten bongasin metkan sivuilta ilmoituksen ryhmäliikunnanohjaajan koulutuksesta ja puoliksi ilmoituksen lukeneena hain koulutukseen! SINNE SINNE! Haluan. Olin miettinyt lessmillsin ohjaajan koulutusta pitempään ja tuo sattui silmieni eteen kuin taivaanlahja. Katsotaan mitä tammikuussa tapahtuu. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti